Най-малко 11 души са ранени при самолетна катастрофа на Боинг 737 в

...
Най-малко 11 души са ранени при самолетна катастрофа на Боинг 737 в
Коментари Харесай

Боинг 737 аварира в Сенегал, 11 души са ранени

Най-малко 11 души са ранени при самолетна злополука на Боинг 737 в Сенегал. Инидентът е станал в ранните часове в четвъртък, написа BBC. Полет HC 301 на Air Senegal е пътувал за столицата на Мали - Бамако. Информацията е от изявление на летище " Блез Диане " в Дакар.

Пилотът е леко ранен, само че множеството от 78-те пасажери на борда не са съществено потърпевши при случая. Оттогава активността на летището е прекратена. Службите за незабавна помощ на летището са били мобилизирани за евакуация на пасажерите, се споделя още в изказването на летището.

Към момента аргументите за злополуката се обясняват. От компанията Boeing не са коментирали случая, както и Transair, частната компания, от която Air Senegal е наела самолета.

Въпреки че към момента не е известно какво е предизвикало злополуката, тя се случва в миг, когато производителят е изправен пред задълбочаваща се рецесия, обвързвана с резултатите му във връзка с сигурността. През последните години е имало няколко злополуки с машини на Боинг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР